beats by dre cheap

SALIHOVIĆ I HASAGIĆ NA SPISKU ZA BELGIJU

Miroslav Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije BiH za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“ protiv Belgije, koje će naš nacionalni tim igrati 28. marta u Genku i 1. aprila pozvaće i trenutno povrijeđene Sejada Salihovića i golmana Kenana Hasagića.

Blažević je u današnjem „Dnevnom avazu“ najavio kako će spisak objaviti u petak, te za naredne „akcije“ pozvati 22 igrača.

“Još se nadam da će obojica biti spremna za ove utakmice, mada su šanse Salihovića mnogo veće. Dvadeset dva je optimalan broj, jer nas čekaju dvije utakmice s teškim protivnikom“ rekao je Blažević za „Avaz“.

Osim Hasagića, Ćiro će pozvati još dvojicu golmana. Najbliži su Romeo Mitrović i Adis Nurković.
“To je još jedina dilema. Svakodnevno skupljam informacije. Jedino je logično da pozovem dva golmana uz Hasagića, jer je njegov oporavak jako neizvjestan“, naglasio je Blažević.

Uz Mitrovića, Blažević je ranije najavio da će za utakmice s Belgijom pozvati Adnana Čustovića, Marka Topića, Safeta Nadarevića, Sanela Jahića i Semira Štilića.

“Oni će biti pridodani kosturu koji je poznat odranije. Trebaju mi igrači s iskustvom, koji se neće prepasti zadatka. Za Genk i Zenicu trebam ratnike koji će se boriti bez posustajanja svih 180 minuta“, tvrdio je Blažević u pomenutim bh. dnevnim novinama.

BH KORIDE
http://bihkoride.blogger.ba
10/03/2009 13:48